HSK:n vuosikokous pidettiin 3.2.2023

Käsiteltävänä olivat sääntömääräiset asiat.

Vuosikertomus 2022.
Helsingin Squashkerho ry:n 52. toimintavuosi 2022 sujui hyvin. Koronapandemia rajoitti vain aikuisten toimintaa tammikuussa.
Jäsenmäärä laski hieman, vaikka erityisesti juniorirekrytointi oli onnistunutta ja korvasi poistumaa. Ohjasimme koulupäivien aikana. 22:ta alakoululuokkaa, yhteensä 492 lasta, joista saimme kurssien kautta ryhmiin uusia lapsia. Viikoittaisessa toiminnassa oli mukana n. 45 junioria. Vuoden lopussa oli jäseninä aikuisia 65 (17 naista), junioreja 25 (ei tyttöjä), eli yhteensä 90. Kunniajäseneksi nimettiin Poku Salo.
Järjestimme myös muutamia onnistuneita kansallisia kilpailuja.
Taloustilanne oli koko vuoden hyvä, vaikka tulos olikin 995,35 € alijäämäinen. HSK:n toiminta rahoitettiin pääosin Helsingin kaupungin avustuksella, jäsenmaksuilla, kerhoiltamaksuilla ja harjoitusmaksuilla. Yhteistyö Talihallin kanssa oli myös merkittävä ja se liittyi pääosin rekrytointiin. Menopuolella olivat suurimpina kenttävuokrat ja valmentajapalkkiot. Pienempiä mainittavia kuluja ovat Squashliiton jäsen- ja kilpailumaksut.
Kesällä valmistui HSK:n Strategia 2022-2026. HSK:n sloganiksi päätimme: ”Yhdessä enemmän”.

Vuosisuunnitelma 2023.
Juniorien voimakas rekrytointi tapahtuu syksyllä tavoitteena 8 uutta lasta. Viikoittaisten junioriryhmien keskimääräistä kokoa ja harjoitusten määrää kasvatetaan, jotta toiminnan tiiviys ja talous paranee. Aikuisten rekrytointi jatkuu ja aloittelevien toimintaa lisätään, jotta harrastaminen ja kiinnittyminen seuraan paranee.
Järjestämme muutaman laadukkaan kansallisen kilpailun.
Viestintää seuran palveluista jatketaan.
Toiminnan rahoituksen kannalta Helsingin Kaupungin avustus on ensiarvoinen samoin kuin erinomainen yhteistyö Talihallin kanssa mm. rekrytointiin liittyen.
Talouden seuranta tapahtuu neljännesvuosittain ja tasapainon säilyttäminen on olennaista.

Jäsenmaksut
Vuoden 2023 jäsenmaksut pidetään entisinä eli 60 € aikuiset ja 30 € alle 19-vuotiaat.

Hallitus
Seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi puheenjohtajaksi valittiin uudelleen Markku Hyrske.
Hallituksen jäseniksi kaksivuotiskaudelle valittiin uudelleen Poku Salo, Kenneth Granroth ja Olli Marjomaa. Hanna-Mari Halme ja Jan Riutta jatkavat hallituksen jäseninä toisen vuoden.

Share
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.