Kumppaniksi?

LIITÄ FIRMASI HSK:N JUNIORITOIMINNAN KUMPPANIKSI

Helsingin Squashseura ry, HSK käynnisti uudelleen juniorityön Nuori Suomen tuella ja nyt on aika kasvattaa junioritoimintaa toden teolla. Nuorissa on HSK :n ja Suomen tulevaisuus. Siksi HSK on päättänyt kasvattaa junioritoiminnan määrällisesti ja  laadullisesti kansallisesti korkealle tasolle.

HSK hyödyntää kärkivalmentajia ja Helsingin parhaita peliolosuhteita Talihallissa Keilahllin vieressä, jossa olosuhteet ovat ihanteelliset – 6 squashkenttää, 12 sulkapallokenttää, kahvila sekä keilahallin palvelut, mm. ravintola ja kokoustilat. Päävalmentajanamme toimii Markku Hyrske,  joka on Suomen kokeneimpia squashvalmentajia.

Toimintamme kehittämiseksi tarjoamme yrityksellenne HSK:n junioritoiminnan kumppanuutta, josta veloitamme 400 € 12 kuukauden ajalta. Vastavuoroisesti saatte yrityksenne logon ja linkin nettisivuillemme sekä logon esitteisiimme ja peliasuihimme. Lisäksi on mahdollista sopia erikseen yhteistyöstä, jossa teemana on esim. henkilöstönne virkistystoiminta vaikkapa uudessa Talihallissa. Muutenkin yhteistyön käytännön seikoista voimme sopia erikseen.

HSK:n hallitus

Share

Leave a Reply