Kumppaniksi?

LIITÄ FIRMASI HSK:N JUNIORITOIMINNAN KUMPPANIKSI

Helsingin Squashkerho ry, HSK järjestää juniorityötä mm. Helsingin kaupungin avustuksella sekä Talihallin tuella ja nyt on aika kasvattaa junioritoimintaa toden teolla. Nuorissa on HSK:n ja Suomen tulevaisuus. Siksi HSK on päättänyt kasvattaa junioritoiminnan määrällisesti ja  laadullisesti kansallisesti korkealle tasolle.

HSK hyödyntää kärkivalmentajia ja Helsingin parhaita peliolosuhteita Talihallissa, jossa olosuhteet ovat ihanteelliset – 6 squashkenttää, 12 sulkapallokenttää, kahvila sekä keilahallin palvelut, mm. ravintola ja kokoustilat. Päävalmentajanamme toimii Markku Hyrske, joka on Suomen kokeneimpia squashvalmentajia.

Toimintamme kehittämiseksi tarjoamme yrityksellenne HSK:n junioritoiminnan kumppanuutta, josta veloitamme 600 € 12 kuukauden ajalta. Vastavuoroisesti saatte yrityksenne logon ja linkin nettisivuillemme sekä logon esitteisiimme. Lisäksi on mahdollista sopia erikseen yhteistyöstä, jossa teemana on esim. henkilöstönne virkistystoiminta vaikkapa Talihallissa. Muutenkin yhteistyön käytännön seikoista voimme sopia erikseen.

HSK:n hallitus

Share

Vastaa