Helsingin Squashkerhon vuosikokous 2019

Helsingin Squashkerhon vuosikokous 1.3.2019 hyväksyi vuoden 2018 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen ja vuoden 2019 Toimintasuunnitelman, joka sisältää perinteisiä toimintoja, mutta painottaa juniorirekrytointia ja talouden kannattavuutta.
Kokous valitsi hallitukseen seuraavat henkilöt: Markku Hyrske pj, Jan Riutta, Poku Salo, Hanna-Mari Halme ja uusina Riku Salminen ja Kenneth Granroth. Hannu Karjalainen nimettiin toiminnantarkastajaksi ja varamieheksi Mikael Rundman.
Kokous kiitti Mikael ‘Micke’ Rundmanin suurta ja pyyteetöntä panosta erityisesti pitkäaikaisena puheenjohtajana. Hän oli käynnistämässä HSK:n uudelleen syksyllä 2008 ja johti seuraa voimakkaaseen nousuun viimeisen 10 vuoden aikana. Kevään 2009 alussa jäsenistö oli 4 ja nyt reilut 130 !

Share
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.